Zazu Slaaptrainer & Nachtlampje Blauw

Zazu Slaaptrainer & Nachtlampje Blauw
Zazu Slaaptrainer & Nachtlampje Blauw

De Zazu Slaaptrainer & Nachtlampje zorgt ervoor dat uw kindje gaat slapen als het moet en mag opstaan als de dag begint. 

Artikelnummer

100938 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 dag

EAN

680569805645  

€ 44,95
Prijs per 

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Zazu Slaaptrainer & Nachtlampje Blauw


Heeft u ook de stille wens dat uw kinderen â??s morgens iets langer doorslapen? Dat ze niet meer om zes uur klaarwakker aan je bed staan? En zou het niet fijn zijn als uitslapen weer een vastonderdeel wordt tijdens het weekend?

De Zazu Slaaptrainer Sam helpt hierbij. Het schaapje brengt kinderen spelenderwijs tijdsbesef bij en kan als nachtlampje gebruikt worden. â??s Avonds gaat Sam samen met jouw kind slapen en sluit je zijn ogen. Met zijn ogen en kleur van het nachtlampje geeft hij aan wanneer je uit bed mag komen.
Werking SAM Eigenschappen:  • â??s Avonds sluit SAM daadwerkelijk zijn ogen en zijn scherm donkerblauw op. Dit betekent dat het tijd is om te slapen. Voor de vroege vogels laat SAM zien hoe lang het nog duurt voor SAM wakker wordt.

  • Een half uur voordat SAM zijn ogen open doet, verandert de kleur van het scherm van blauw naar groen. Dit betekent dat het nog maar heel even duurt!

  • Om kinderen een idee te geven hoe lang een half uur nog is, zullen de 12 kleine sterretjes 1 voor 1 verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen.

  • Zodra je kind op mag staan, natuurlijk op een door jezelf ingesteld tijdstip, zal slaaptrainer SAM zijn ogen openen, zijn scherm wit oplichten en de zon op het scherm tevoorschijn komen. Op deze manier laat SAM je kind zien dat hij/zij nu uit bed mag komen.


SAM doet dit alles geruisloos, zodat als je kind nog slaapt, hij/zij natuurlijk niet wakker wordt gemaakt. Zou zonde zijn als je daardoor die ene keer uitslapen mist!!   • Je kunt SAM op 2 manieren instellen: Op een specifiek tijdstip of na een bepaald aantal minuten (middagslaapje)

  • SAM heeft een geluidsalarm die je apart van het openen  van de ogen in kan stellen. Bv: om 07.00 uur kunnen de ogen openen en om 07.30 uur gaat het geluidsalarm af. Natuurlijk kun je het alarm ook geheel uitschakelen.

  • SAM werkt op adaptor (meegeleverd) en op 4 AA- batterijen (niet meegeleverd)


Download de gebruiksaanwijzing hier

Social Media

Social Media

Volg ons op social media | Blijf op de hoogte!