Traumeland Carefor Ontwikkelingskussen

Traumeland Carefor Ontwikkelingskussen
Traumeland Carefor Ontwikkelingskussen

Het Traumeland Carefor ontwikkelingskussen Bevat een uniek 2-kamersysteem voor een optimale aanpassing van het babyhoofdje.

Artikelnummer

T040321 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 dag

EAN

9120064852375  

€ 49,99
Prijs per 

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Traumeland Carefor Ontwikkelingskussen


 


De Traumeland-Care produkten bevorderen een gezonde psycho-motorische ontwikkeling. Eventuele toekomstige schades veroorzaakt door een slechte ligpositie kunnen vermeden of verbererd worden. 


Het Traumeland Carefor ontwikkelingskussen Bevat een uniek 2-kamersysteem voor een optimale aanpassing van het babyhoofdje. Dit is ter preventie van vervormingen en ter genezing van vervormingen die reeds plaatsvonden.  U kunt het kussen gebruiken van 0 - 8 maanden


Tijk:
De tijk van het kussen is gemaakt van 97% Lycocell ( tencel ) en 3% Elastaan.
Tencel bestaat uit cellulosevezels welke op ecologische wijze uit hout wordt gewonnen.  Het combineert de voordelen van verschillende vezels: Het is zijdezacht, zo sterk als polyester, zo makkelijk te onderhouden als acryl, zo koel en aangenaam als beddengoed en zo warm als wol. Tencel absorbeert 150% meer waterdamp op dan katoen.  
De tijk ( kussensloop ) is afneembaar en wasbaar.


Vulling:
De vulling bestaat uit 100% polyester donspareltjes, een ademend 3-D materiaal dat het zweten in de nek en achterhoofd verminderd.  
Carefor

 


 

Social Media

Social Media

Volg ons op social media | Blijf op de hoogte!