Lodger Draagdoek Cocooner Scandinavian print Carbon

Lodger Draagdoek Cocooner Scandinavian print Carbon
Lodger Draagdoek Cocooner Scandinavian print Carbon

â??De Cocooner is een luchtige draagdoek die je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%;

Artikelnummer

1005634 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

8719033384538  

€ 79,90
Prijs per 

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Lodger Draagdoek Cocooner Scandinavian print Carbon


De Cocooner is een luchtige draagdoek die je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken. De zachte katoenen stof is dubbellaags, soepel, zacht en ademend. Deze comfortabele draagdoek is verkrijgbaar in meerdere leuke dessins


Ademend, zacht en sterk:
De Lodger draagdoek Cocooner is lekker zacht en gemaakt van 100% hydrofiel katoen. De stof van de hybride draagdoek is op een speciale manier gebreid zodat deze rekt in de breedte maar niet in de lengte waardoor deze ergonomische draagdoek goed in vorm blijft en een perfecte ondersteuning biedt voor jouw kindje. Door het rekbare fijne katoen en de open structuur van de stof, is deze hybride draagdoek ademend en daarmee perfect geschikt voor warme zomerdagen.


Het comfort van dragen:
De aanraking, jouw stem, lichaamswarmte en het ritme van jouw hartslag geven jouw baby een vertrouwd en ontspannen gevoel tijdens het dragen. Vooral vlak na de geboorte is dit van groot belang voor het hechtingsproces. Babyâ??s zitten comfortabel en geborgen terwijl je als ouder genoeg bewegingsvrijheid heeft. Het dragen met de Lodger Cocooner is de ideale manier om een hechte band op te bouwen met jouw baby.


Eigenschappen: 1. 100% zachte katoen

 2. Rekt een kant op

 3. Comfortabele en ademende zachte stof

 4. Comfortabel draagcomfort voor moeder en kind

 5. De Cocooner is een comfortabele 100% katoen babydrager die rekt in één richting. Je gebruikt de Cocooner direct vanaf de geboorte tot ca. 18 maanden (min. 3,5 kg, max. 12 kg) als horizontale babydrager en zodra je kind gaat zitten kun je het ook gebruiken als heupdrager (tot 12 kg, ca 18 maanden). Je kindje dragen maakt het leven makkelijker en heeft een positief effect op je baby's lichamelijke en emotionele ontwikkeling.


Hieronder vind je de instructies voor de Pocket Wrap Cross Carry Knooptechniek cocooner:


Cocooner knopen


Stap voor stap 1. Houd de draagdoek op deze manier voor je. Gebruik het label als referentiepunt voor het midden. Sla de uiteinden naar achteren.

 2. Kruis de draagdoek achter op je rug en sla de draagdoek kruislings over je chouders naar voren.

 3. Vouw de draagdoek dubbel aan de kant waar de baby komt te liggen, je krijgt zo een soort hangmatje.

 4. Kruis de draagdoek over je buik en haal de uiteinden van de doek onder de buikband door, de kant waarin de baby komt te liggen als de onderste.

 5. Doe de uiteinden naar achteren.

 6. Maak aan de achterkant een stevige knoop.

 7. Laat de schouderband (de bovenste van de twee) waarin de baby niet komt te liggen naar beneden zakken.

 8. Leg de baby in foetushouding tegen je borst met je hand onder het kontje en de opgetrokken voetjes, zo laat je hem in de opengeslagen schouderband zakken.

 9. Trek de schouderband zo hoog mogelijk over de rug en schouder van de baby. Blijf hem ondersteunen.

 10. Herhaal dit met de andere schouderband die je weer omgedaan hebt.

 11. Als laatste volgt de buikband. Door de twee schouderbanden en de buikband zo hoog mogelijk op te trekken, geef je de nekspieren van de baby een goede ondersteuning.

 12. Zo kan de baby heerlijk tegen je borst gaan slapen of als de baby groter is wat rondkijken.

Social Media

Social Media

Volg ons op social media | Blijf op de hoogte!